Over ons

Wij zijn een succesvolle webwinkel die nu al 8 jaar bestaat. We zij de eerste winkel die bamboe sokken voor een betaalbare prijs hebben geïntroduceerd voor Nederland markt. Helaas hebben wij geen fysieke winkel waar je binnen kunt komen kijken, voelen en/of passen. Daarom geven wij uitgebreide informatie op onze site over de verschillende stoffen en hun eigenschappen, die zijn verwerkt in onze producten. Daardoor blijven onze sokken betaalbaar! Wij gaan voor milieuvriendelijke, natuurlijke, duurzame en topkwaliteit producten en/of voor sokken met speciale eigenschappen, anders dan de sokken die u meestal tegenkomt in de gangbare winkels. Daarnaast is het heel belangrijk dat sokken heerlijk en comfortabel aanvoelen aan uw voeten. We specialiseren ons op de beste producten die o.a. in Litouwen, Italië, Noorwegen en Duitsland worden geproduceerd op dit gebied.

Baby’s zijn onze oogappeltjes, daarom bieden wij duurzaam, gezond en milieuvriendelijk houten babyspeelgoed, gemaakt van duurzaam hout en veilige verf. Dit speelgoed is gemaakt van veilige, ecologische niet-giftige materialen. U kunt in onze webwinkel ook babysokjes vinden van 100% wol of educatieve sokjes die de coördinatie en motoriek van uw baby stimuleert.

Wij staan klaar om u te helpen met cadeaus als u naar een kraambezoek gaat of gewoon iemand wilt verrassend met een warm klein of grote cadeautje. Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij samen iets leuks en unieks creëren.

 

Alle producten zijn door ons getest en elke bestelling wordt met veel persoonlijke aandacht gecontroleerd, ingepakt en verzonden. Klanttevredenheid is onze taak, daarom als u nog vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes heeft, vernemen wij dit graag. U kunt ons altijd bereiken via email klantenservice@betaalbaresokken.nl


Geniet van al uw sokken!