Over ons

Wij zijn een succesvolle webwinkel die nu al 4 jaar bestaat. Wij hebben geen fysieke winkel waar je binnen kunt komen kijken, voelen en/of passen. Daarom geven wij uitgebreide informatie op onze site over de verschillende stoffen en hun eigenschappen, die zijn verwerkt in onze producten. Wij gaan voor milieuvriendelijke, natuurlijke, duurzame en top kwaliteit producten en/of voor sokken met speciale eigenschappen, anders dan de sokken die u meestal tegenkomt in de gangbare winkels. Daarnaast is het heel belangrijk dat sokken heerlijk en comfortabel aanvoelen aan uw voeten. We specialiseren ons op de beste producten die o.a. in Litouwen, Italië, Noorwegen en Duitsland worden geproduceerd op dit gebied.


 Baby’s zijn onze oogappeltjes, daarom bieden we naast babysokjes, die altijd naast uw baby liggen, babyslofjes die van het moment dat u ze aandoet ook daadwerkelijk aan hun babyvoetjes blijven zitten. Dus liever een paar goede babyslofjes dan tien paar sokjes! Maar als u toch kiest voor de babysokjes, dan bieden wij sokjes die van 100% natuurlijke en duurzame garen zijn gemaakt.


 Wij staan klaar om u te helpen met cadeaus als ga u naar een kraambezoek gaat of gewoon iemand verrassend met een warm klein of grote cadeautje.  Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij samen iets leuks en unieks creëren.

 

 Alle producten zijn door ons getest en elke bestelling wordt met veel persoonlijke aandacht gecontroleerd, ingepakt en verzonden. Klanttevredenheid is onze taak, daarom als u nog vragen, opmerkingen of speciale verzoekjes heeft, vernemen wij dit graag. U kunt ons altijd bereiken via email klantenservice@betaalbaresokken.nl Geniet van al uw sokken!